Gironde Kft.

A gyártó: Gironde Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonú Gironde Kft. termékei főként természetes alapanyagokból készülnek, állatkísérletek nélkül, környezettudatos technológiával. A Lorin magyarországi és kelet-európai sikere annak köszönhető, hogy a minőségi kozmetikumok és tisztítószerek ára sokak számára elérhető.
A Lorin gyártója: a Gironde Kft.

A Gironde Kft. 1993-ban alakult Terpesen, Észak-Magyarországon. Célja azóta is az, hogy olyan kozmetikumokat, illetve tisztító és fertőtlenítő termékeket gyártson, amelyek

  • minősége a nagy márkákéhoz mérhető, de
  • az ára megfizethető marad a Magyarországon élők számára.

A Gironde márkáinak árát elsősorban gyártás költségei határozzák meg, amit igyekszünk szintén alacsonyan tartani, és külföldi szállítási költség sem terhelődik a vásárlókra.

A "nagy" Lorin-trükk

A Gironde kozmetikumait és tiszítószereit évről évre egyre többen keresik Magyarországon. Mi lehet a titka? Egyszerű: jót csinálunk jó áron.

Akik már kipróbálták a kozmetikai termékeinket és háztartási vegyi áruinkat, azok folyamatosan használják. Tudják, mert megtapasztalták, hogy a Lorin elvégzi a dolgát (tisztít, ápol), kellemes az illata, praktikus a csomagolása, és megbízható az összetétele is.

Csak természetesen!

Néha hallani furcsa híreket. Hogy az egyik legismertebb samponba annyi kondícionálót kevertek, hogy hajhullást okozott. Vagy hogy a különleges illatosítás allergizál.

Mi egyetlen egyszerű alapelvet használunk:
elsősorban természetes alapanyagból dolgozunk.

Meggyőződésünk, hogy kozmetikumaink és tisztítószereink népszerűségéhez (az ára mellett) ez járul hozzá a legjobban.

A Lorin magyar... és már nemzetközi

A Gironde gyára Terpesen, Heves megyében műkődik, Magyarország északi részén.

Ismerjük az anyagi lehetőségeket, amik a környező országokban sem nagyon különböznek az itthoniaktól. Ezért az általunk gyártott kozmetikai és tisztítószereket Magyarországon kívül Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Lengyelországban és Horvátországban is forgalmazzuk, egyre növekvő sikerrel.

Felelősségteljesen a környzetünk iránt

Foglalkoztatottság szempontjából Észak-Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű települése Terpes. Csupán 240 lakosa van. A Gironde Kft. 82 fő (közvetlen beszállító partnereivel együtt 324 fő) számára biztosít folyamatos munkát és megélhetést. Aki Lorint vásárol, az őróluk is gondoskodik: háromszáz emberről és családjáról.

Nemcsak az embereinkről, hanem az állatokról is felelősségteljesen gondolkodunk. A Gironde kozmetikumainak és tisztítószereinek fejlesztése állatkísérletek nélkül történik.

Nagy figyelmet fordítunk szűkebb és tágabb környezetünkre és annak védelmére is. A gyártóüzemünk megfelel a legszigorúbb európai normáknak és környezetvédelmi előírásoknak. De mi ezt önmaunkért tesszük: a Bükk és a Mátra lábánál, a Tarna patak völgyében. Magunkat védjük, ha a környezetünket védjük.

Reméljük, ezeket a szempontokat Ön is szimpatikusnak tartja, és a magyar termékek használatával segít nekünk továbbhaladni az úton.

Még jobbat szeretnénk

Termékeink nagy sikere örömmel tölt el bennünket, ugyanakkor továbbra sem tétlenkedünk. A fogyasztói és piaci igényeket figyelve folyamatosan fejlesztünk, és bővítjük választékunkat.

A még magasabb minőségi elvárásokra válaszul hoztuk létre a Lorin Prémium márkát.
A speciális igényekre is oda figyelünk, például:

  • érzékeny bőrűeknek javasoljuk Lorin Sensitive mosogatószert, mosószert és öblítőt
  • kórházi és intézményi felhasználásra pedig a Giro és Hospi termékeket.

Ismerje meg Ön is a Lorin kozmetikumokat és tisztító szereket, és ha tetszett, adjon egy jó tippet ismerőseinek!

Véleményét, kérdését, ötletét is örömmel fogadjuk a info@gironde.hu e-mail címen.

Csepcsányi Béla
ügyvezető-tulajdonos

Adatvédelmi nyilatkozat megtekintése